Våra tjänster - långt mer än att enbart fälla träd:

Sektionsfällning 

Sektionsfällning innebär att vi klättrar upp i trädet och tar ner gren för gren och när vi bara har stammen kvar så tar vi den bit för bit. Det gör vi när vi inte kan fälla träden hela.

Stockholmsskärgård

Nu finns vi även i Stockholmsskärgård med egen båt. så kommer vi ut till dig på ön och hjälper till med trädfällning. vi jobbar från norr till söder i vår vackra skärgård.

några av öarna som vi jobbar och fäller träd på Arholma, Blidö, Fejan, Furusund, Gisslingö, Granhamn, gräskö, Håtö Svansar, Idö, Kappelskär, Kudoxa, Lidö, Löparö, Norrpada, Norröra, Räfsnäs, Röder, Rödlöga, Själbottna, Stomnarö, Sundskär, Svartögla, Svartnö, Söderarm,Söderöra, Tjockö, Tyvö, Vidinge, Vidingsöra, Väringsö, Vättersö, Vätö, Yxlan, Ängsö, Aspön, Björnskär, Bullerön, Djurö, Duvholmen, Finnhamn,Fjäderholmarna, Fåglarö, Gillinge, Gillöga, Grinda, Gustavsberg, Gällnö, Hemö-bockö, Husarö, Ingarö, Ingmarsö,Korsö, Kålö, Lidingö, Långgarn, Lilla Nassa, Ljusterö, Lådna, Lökaön, Möja, Nämdö, Orrön, Ramsö, Rindö, Runmarö, Rögrund, Saltsjöbaden, Sandhamn, Seglarön Siarö, Skarpö, Stora Nassa, Stora Timmarö, Storholmen, Svartsö, Södra lagnö, Tranholmen, Tynningö, Uvön, Vaxholm, Vindö, Värmdö, Vårholma, Ålön, Ägnö, Östra Lagnö, Askö, Aspö, Bedarön, Biskopsön, Dalarö, Fifången, Fjärdlången, Grän, Gålö, Huvudskär, Jungfuskär, Jutholmen, Järflotta, Kymmendö, Landsort, Långviksskär, Muskö, Mällsten Norrö, Nynäshamn, Nåttarö, Oaxen, Ornö, Revskär, Rånö, Stora Björn, Torö, Utö, Viksten, Yxlö, Ålö, Äpplarö Öja, Yxland, Blidö, Mälaren.

Motorsågskörkort

Vi på Trädfällargänget utbildar i motorsågkörkort i nivå AB även Röjsåg RA 

Den som arbetar med motorsåg, Röjsåg ska ha tillräckliga kunskaper för att göra det på ett säkert sätt. Den 1 januari 2015 börjar kravet gälla på att den som använder motorsåg i arbetet ska ha godkänts i ett teoretiskt och ett praktiskt prov. 

Den teoretisk utbildningen hålls i våra lokaler i Länna den praktiska delen är även den i Länna där vi håller till i skogen. 

Pris Motorsågskörkort AB 9200:- exl moms 3 dagars utbildning

Pris Röjsåg RA 3400:- exl moms 1 dags utbildning.


 

Traditionell trädfällning 

Traditionell trädfällning är precis som det låter, vi fäller hela trädet från marken.

 

Avancerad trädfällning

Detta innebär att vi i bland använder oss av skylift beroende på hur det ser ut runt trädet. Vi arbetar med klättrande trädfällare som kapar trädet, bit för bit, uppifrån och ned. Detta ger en helt annan kontroll över nedfällningen, var materialet hamnar och ger inga avtryck på din mark. Avancerad trädfällning innebär på detta vis också att vi kommer in på snäva områden och kan komma åt svårtillgängliga träd utan att processen tar lång tid..

Jourverksamhet

När olyckan varit framme eller Stormfällda träd som ligger i vägen, eller som utgör en akut fara.

Vi utför även katt räddningar i träd..

Transport av ris och stam 

Vi tar hand om trädet vi har lastbil med kran och en 35 kubiks conteiner som kör allt till tippen.

Ved

Vill ni att vi efter vi kapat stammen i 30-35 cm bitar att vi hugger den till ved så gör vi det. 

Stubbfräsning

Vi tar bort dina stubbar från tomten. Vi har markadens starkaste stubbfräsar. vill du få jobbet gjort så anlita oss på Trädfällargänget vi är proffs.

  

Uppkapning 

Beroende på överenskommelsen så kappar vi upp trädet i bitar som är lätt att transportera för kunden. Eller så kappar vi upp det i ved storlek.
 

Kostnadsfri offert 

Vi ger er en kostnadsfri offert inget jobb är för stort eller för litet.

Varför välja Trädfällargänget

Vi säger inte att våra konkurrenter är dåliga snarare tvärtom. Men vi på Trädfällargänget vill vara bäst och det är vi. Vi sätter alltid kunden i första hand, Vi vet en nöjd kund är en glad kund och vi vill att ni berättar om oss för era grannar era kollegor och vänner. 


Prisgaranti 10%

Har ni fått en offert från någon av våra konkurrenter som är billigare än oss, så matchar vi deras pris med 10% rabatt.